A Buda Környéki Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Állítsuk meg Brüsszelt!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmark

Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, a Külügyi és a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja tartott sajtótájékoztatót a nemzeti konzultációról.

Támogassa a kormány küzdelmét, vegyen részt a nemzeti konzultációban! - kérte sajtótájékoztatóján Csenger Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, a Külügyi és a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja.

A hatósági árak eltörlésével veszélybe kerülne a rezsicsökkentés. A betelepítési kvóta kikényszerítésével a migránsok beengedésére kényszerítenének bennünket. A külföldről pénzelt, tömeges illegális bevándorlást segítő szervezetek sorozatos támadásokkal próbálnak meg nyomást gyakorolni a magyar bevándorlás-politikára. Brüsszeli bürokraták akarják meghatározni, milyen gazdaságpolitikát folytassunk, mennyi adót fizessünk!
A nemzeti konzultáció hat kérdése a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól. A Brüsszellel vívott küzdelemhez a magyar emberek támogatását kérjük!
Mondja el véleményét! Május 20-ig küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet vagy töltse ki azt a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/ oldalon.