A Buda Környéki Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

RENDŐRNŐ AZ ÁLMOM…

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmark

 

Budakeszi lány nyerte el a Miss Zsaru díjat a FitBalance őszi rendezvényén.

Tóth Gabriella 24 éves rendőr nő, aki Budakeszin él és dolgozik.

Gabi sportszeretete már gyermekkorban kialakult, és az iskolai évek alatt csak fokozódott. Testnevelésből érettségizett.

A rendőrnő kisebb megszakításokkal 5 hónapja készül a Miss Zsaru versenyre, mely heti 3 edzést és kemény, nagyon szigorú diétát jelent. A Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő nagyszabású verseny, a FitBalance igazi kihívást jelentett számára. Gabi sportegyesületének vezetője Messe Zsuzsanna biztatására jelentkezett a versenyre.

Tóth Gabriella köszönetet nyilvánított segítőinek és elmesélt 1-2 kulisszatitkot is: „A sport, mint szabadidős tevékenység mindig is közel állt hozzám. A testformálás nem teljesen köthető a rendőri munkámhoz, de mégis kötelezően magaménak érzem. Az elért eredményeimet azonban nem csupán magamnak köszönhetem. Versenyedzőm, barátaim és természetesen a családom támogatása sokat segített nekem. Ezúton köszönöm mindenkinek a belém fektetett időt, energiát, a sok biztatást!”

Fotó: Balczó Kornélia