LEÉGETT HÁZ BUDAKESZIN

2018.02.06-án 22 óra körül tűz ütött ki a Reviczky utca egyik családi házában. A tűz a pincéből 6 perc alatt terjedt el az egész házban. A családi ház pillanatok alatt lángokban áll. A helyi és fővárosi tűzoltók perceken belül a helyszínre értek. Ha nincsenek ott perceken belül a tűzoltók, a szomszéd házak is leégnek, az erdőről nem is beszélve…
A tűzoltók mindent megtettek, hogy a tüzet eloltsák, és hogy az ne terjedjen tovább, de a szél miatt újra- és újra lángra kap az épület.
05.00: Az egész éjjel tartó kemény munka eredményeként reggelre megfékezték a tüzet. A lánglovagok arca felismerhetetlenségig kormos volt. Ablakokon másztak be, oltották a házat kívül-belül, locsolták a szomszéd házakat. Mindezt órákon keresztül, kitartóan a -5 fokban. Kb. 30-an voltak, és mindenki tudta, és tette a dolgát. Összehangoltan, keményen dolgoztak. Elképesztő, hogy milyen emberfeletti munkát végeztek. A rendőrök pedig segítették a munkájukat. A szivárgó tömlőt beragasztották, a kiszivárgott víztől megfagyott utat felsózták.A mentési munkálatok idejére az utcában teljes útzár volt.