Megválasztották Pest megye szépét

A IV. Pest Megye Szépe Választás döntő és gálaestje a Törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban 2021. november 12-én került megrendezésre, ahol megválasztották hazánk legnagyobb lélekszámú megyéjének új szépségkirálynőjét, valamint udvarhölgyeit.

A IV. Pest Megye Szépe Választás szépsékirálynője: Csasztvan Lilla (Budapest)

I. udvarhölgye: Détári Virgínia (Cegléd)

II. udvarhölgye: Nagy Enikő Kamilla (Budapest)

Legszebb mosoly díjas: Csasztvan Lilla (Budapest)

Legszebb kisugárzás díjas: Fodor Laura (Szigetszentmiklós)

Legbájosabb díjas: Pásztor Cintia (Nyáregyháza)

Legkarakteresebb díjas: Détári Virgínia (Cegléd)

Legjobb mozgás díjas: Böhm Alexandra (Érd)

A közönségszavazás (közösségi oldal) nyertesei:

1. helyezett: Böhm Alexandra (Érd)

2. helyezett: Fodor Laura (Szigetszentmiklós)

3. helyezett: Détári Virgínia (Cegléd)

Gratulálunk a nyerteseknek, a különdíjazottaknak, valamint az összes döntőbe jutott versenyzőnek!

Kiemelt köszönetünk Törökbálint városának és a Munkácsy Mihály Művelődési Háznak, Papp Edit intézményvezető asszonynak és csapatának, hogy már 4. alkalommal is segítették munkánkat és otthont biztosítottak ennek a gyönyörű rendezvénysorozatnak! Kiemelt köszönetünk kiváló szakmai koordinátorunknak, Zámbó Viktóriának, aki közel 1 év várakozás ellenére is egyben tartotta, valamint folyamatosan felkészítette a Pest Megye Szépe Választás döntőbe jutott versenyzőit! Ezúton is köszönet illeti az összes verseny iránt érdeklődőt, kedvelőt, valamint a nem mindennapi, hálás Döntő és Gálaestre résztvevő közönséget! – nyilatkozta Bada Zoltán, a verseny igazgatója.

Szakmai stáb: Színpad,- fény- és hangtechnika: Lajter Light Kft. LED fal és konfetti: Gold EventKorona: Bodó ékszer Ruha: Colorado Fashion és Adry Couture Ékszer: Suzy Palhazy Sujtás Èkszerek Haj: Kászonyi Szalon Érd Smink: JSA anti-aging specialist és a Buda Környéki Televízió.

Fotók: Buda Környéki Televízió és Horváth Miklós