Mindenki oltassa be magát! – Dr. Aradszki András a gyógyulás útján

Aradszki a gyógyulás útján

Pozitív hírként számolhatunk be arról, hogy Dr. Aradszki András országgyűlési képvieslő a gyógyulás útjára lépett. A mai napon, 2021.01.18-án kiadott közleményében így számol be egészségi állapotáról:
🇭🇺Kedves Követőim! 🇭🇺
Köszönöm mindenkinek a rengeteg imát, üzenetet!
Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak,hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust.
Hálás szívvel köszönöm Erdő Péter bíboros úrnak, Maklári István plébános atyának, Hajdu Ferenc vikárius úrnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébános únak, a Regina Mundi ciszerci apátság es Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és dr. Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak; a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre! Mint azt tudják, az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat.
Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa!
Javaslom, hogy mindenki, aki teheti,
Dr. Aradszki András