Rendszeresen verte, végül kirabolta idős édesapját

A 66 éves áldozat kért segítséget 2021. április 20-án délelőtt, mert 37 éves fia pénzt követelt tőle, és mivel nem volt miből teljesíteni a követelést, fia ütni kezdte. Ököllel, ahol érte, többször mellkason rúgta, miközben üvöltve záporoztak a „Megdöglesz kutya!” és „Adjál pénzt, vagy elvágom a torkod!” mondatok. Az idős nadrágzsebéből végül kivette a nyugdíjból megmaradt 21 ezer forintot és sorsára hagyva elment otthonról.
A sértett elvánszorgott egy közeli közértig, a tulajdonos volt segítségére, vízzel kínálta, hívta a mentőket, rendőröket. A kórházba került idős férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a bántalmazás következtében bordája tört.
Az érdi járőrök N. Sándor minden számításba jöhető felbukkanási helyét visszatérően ellenőrizték, kora délután akadtak nyomára.


A 37 éves, munkanélküli férfi gyanúsítotti kihallgatásán nem tagadta, heti rendszerességgel megverte édesapját, mert haragudott rá életmódja miatt és sokszor hiába kért tőle pénzt, nem kapott. Rendőrkapitányság az őrizetbe vett 37 éves férfival szemben rablás, testi sértés, valamint kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.