A Buda Környéki Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

RÉGI / ÚJ IGAZGATÓ A MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉLÉN

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmark

 

Budakeszi Város képviselő-testületének 2017.10.25-ei ülésén Tóthné Fajtha Anitát választották meg az Erkel Ferenc Művelődési Központ igazgatójának. Kinevezése 5 évre szól.

Az új igazgató már 7 éve látja el ezt a feladatot.

Történelem:

A jelenlegi igazgató elődje, Kocsis Liza 2007. november 15-e óta vezette Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Központot. 41 év munkaviszony után nehéz, de racionális döntésre szánta le magát: élt a törvény adta lehetőséggel, és 2011. december 30-ával előnyugdíjazását kérte. Budakeszi város képviselő-testülete igazgatói posztja alól felmentette, és kinevezte a korábban igazgatóhelyettesként dolgozó Tóthné Fajtha Anitát, akinek megbízása 2012. június 30-ig szólt. Budakeszi Város Képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői álláshelyének betöltésére pályázatot írt ki.

A 2012 tavaszán kiírt pályázatra három pályázat érkezett, de csak két jelentkező pályázata felelt meg minden képesítési előírásnak, így őket hallgatta meg a képviselő-testület az előkészítő bizottság és a szakbizottság javaslata alapján. Tekintettel arra, hogy a titkos szavazás alkalmával egyik pályázó sem kapta meg a megválasztásához szükséges minősített többségű szavazatot, a képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői munkakörre kiírt pályázatát eredménytelenné nyilvánította.

Az új vezető megválasztásáig ismételten Tóthné Fajtha Anita kapott megbízást az igazgatói poszt betöltésére.

Budakeszi Város Önkormányzatának képviselő-testülete új pályázatot írt ki, melyre nyolc pályázat érkezett, de csak három jelentkező pályázata felelt meg minden képesítési előírásnak, így őket hallgatta meg a képviselő-testület az előkészítő bizottság és a szakbizottság javaslata alapján.

Tekintettel arra, hogy a 2012. november 29-ei ülésen, a titkos szavazás alkalmával 10:1 arányú, a megválasztásához szükséges minősített többségű szavazatot Tóthné Fajtha Anita megszerezte, így a képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézményvezetői munkakörre kiírt pályázatát eredményesnek nyilvánította.

A Budakeszi Város képviselő-testülete az Erkel Ferenc Művelődési Központ intézvényvezetői munkakörébe kinevezi Tóthné Fajtha Anitát. A kinevezés határozott időre 2013. január –2017. december 31. napjáig szólt.

A testület 2017.10.25-ei ülésén ismételten Tóthné Fajtha Anitát választották meg az Erkel Ferenc Művelődési Központ igazgatójának. Kinevezése 5 évre szól.

 

A polgármester asszony elsőként gratulált Tóthné Fajtha Anitának.

Szerkesztőségünk is sok sikert, munkájához erőt, kitartást kíván.

 

Balczó Kornélia