Bárki játszhat a pályán

2018.09.07-én átadták a műfüves pályát Budakeszin. A 62 millió forintból megépülő pályát 7 évig – utánpótlás nevelése érdekében – az MLSZ ingyen használhatja, így óvodásaink és iskolásaink délelőtt és kora délután focizhatnak. A szabad időpontokra on-line és személyesen is lehet foglalni. A pálya 7.00-22.00-ig használható, így a korán kelők vagy munka után kedvet érző lakosságnak is van lehetősége a labdajátékra.

Bakács Bernadett alpolgármester

„2016-ban több sportberuházási pályázaton is indult az önkormányzat, jelentős önrészt lekötve a költségvetésben, hogy a Budakeszi lakók is korszerű körülmények között sportolhassanak. Végre elérkezett a nyertes pályázatok megvalósulásának ideje. A futókör, és az edzőpark is elkészül hamarosan, és az önkormányzat részéről mindent megtesznek, hogy 2020-ban átadhassák majd a tanuszodát is.” – mondta Bakács Bernadett alpolgármester. A műfüves pálya megvalósulása Pósfai Gábornak köszönhető, aki biztosította a TAO-s forrást a megépítéshez. A pálya bekerülési költsége tehát 62 millió forint, melyből az önkormányzati önrész 12 millió forint volt, a többit a Budathlon Kft. biztosította TAO-s felajánlással.

Csenger-Zalán Zsolt, dr. Győri Ottilia, Pósfai Gábor, Diego Rango D’Aragona, Nyilasi Tibor, Szendrő Dénes

Az ünnepi eseményen tiszteletét tette Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, dr Győri Ottilia polgármester, Pósfai Gábor, az ausztriai Decathlon ügyvezető igazgatója, Diego Rango D’Aragona, a magyarországi Decathlon igazgatója, Nyilasi Tibor, többszörös válogatott labdarúgó, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, Szendrő Dénes, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága Fegyelmi Bizottságának elnöke is.

Balczó Kornélia